Menyer
  • Fruits de Mer
    Vi bestreber oss på alltid å ha de ferskeste og flotteste skalldyrene i Oslo. Det kan derfor variere noe hvilke skalldyr vi har. Velg mellom skalldyrfat (plateau) til forrett eller som hovedrett, gjør det litt 'royal' med norsk eller skotsk hummer når det er i sesong - eller enkelt med noen østers - fra Normandie, Bretagne eller ytre Oslofjord. Les mer!
  • A la Carte - vår kveldsmeny
    Vi serverer middag fra kl 16 mandag til lørdag. Her finner du våre à la carteretter - er dere 8 personer eller fler, ser du på 'meny for grupper'
  • Déjeuner - lunsj fra tirsdag til lørdag!!
    Vi serverer lunsj tirsdag til fredag fra kl 1130, lørdag fra kl 12. Inne og ute på terrassen!
  • Menyer for grupper.
    Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover - og må forhåndsbestilles.
  • Generelle betingelser
    Betaling, endring av antall, avbestilling.