Menyer for grupper
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov.
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling!

Menu Bastille

Grillet croissant med spekeskinke, posjert egg, hjertebladsalat og trøffelkrem
Sjøørret med kremet spisskål, neper og vårrøtter, skalldyrsaus
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård med kremet spisskål, neper og vårrøtter, timiansjy
Husets créme brûlée med bærsalat og moccamacron

3-retter kr 550,-

Menu Trocadero
Hitrakrabbe og nypillede reke på melbatoast og tomatvinaigrette
Andebryst fra Holte gård med grillet kongeøstersopp og vårløkskompott, andeglace
Camembert fra Normandie med grillet vannmelon
Brasseriets desserttalerken med créme brûlée, frukter, bær, sorbet, sjokolademousse og kaker

3-retter kr 585,- og 4 retter kr 700,-

Menu Etoile
Løyrom fra Kalix med blini, egg, rødløk og dillkrem
Jordskokksuppe med kamskjell og bacon
Kalverygg med spisskål, neper og kremet morkelsaus
3 franske oster servert fra fat
Pavlova med vaniljekrem, frukt, bær og karamellsaus "beurre sale"

3 retter kr 595,- eller 4 retter kr 750,- eller 5 retter kr 850,-

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Marinerte frukter og sorbet

kr 475,-

Plateau de Fruits de Mer
(Må bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangement!)
Det beste fra dagens marked! Reker, hummer, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell

kr 625,-