Joyeux anniversaire, Norvège!
Bestill bord nå - det blir fullt!
Send oss en epost eller ring for bestilling av bord 17. mai - vi har ikke onlinebestilling denne dagen.
Vi åpner kl 1200, og siste mulighet for bord er kl 1700. 


Dette var vår meny for 17. mai:
3-retter for kr 640,-
(forrett-hovedrett eller hovedrett-dessert kr 500,-)

Forretter:



  • St Kristina spekeskinke med posjert egg, hjertebladsalat og croissant, trøffelkrem og pistou

  • Salat med grillet chevre og grønne asparges fra Provence og tomater 

  • Hvite asparges med kamskjell og snøkrabbe, pepperrotkrem



Hovedretter:

  • Kveite med vårløk og stuede nypoteter, sjøkrepssaus

  • Helstekt indrefilet av okse med spisskål og neper, kremet morkel- og champignonsaus

  • Andebryst fra Holte gård med vårens primører og andeglace med timian



Desserter:


  • Husets Crème Brûlée med med mango- og jordbærsalat og moccamakron

  • Vår egen Karl-Johansbløtekake med bær


For barna under 12 år:


  • Gjerne halv porsjon til halv pris av rettene over

  • 2 pølser med pommes frites kr 90,-

  • 2 kuler vaniljeis og jordbær kr 90,-