Joyeux anniversaire, Norvège!
Bestill bord nå - det blir fullt!
Send oss en epost eller ring for bestilling av bord 17. mai - vi har ikke onlinebestilling denne dagen.
Vi åpner kl 1200, og siste mulighet for bord er kl 1700. 


Dette var vår meny for 17. mai 2017:
3-retter for kr 640,-
(forrett-hovedrett eller hovedrett-dessert kr 480,-)

Forretter:



  • St Kristina spekeskinke med posjert egg, hjertebladsalat og croissant, trøffelkrem og pistou

  • Grønne asparges fra Provence med estragonmarinert ørret og reker, melbatoast og tomatvinaigrette

  • Blini med løyrom fra kalix, egg, rødløk og dillkrem



Hovedretter:

  • Kveite med spisskål, neper, vårrøtter og skalldyrsaus

  • Helstekt fersk kalvrygg med spisskål og neper, kremet morkel- og champignonsaus

  • Andebryst fra Holte gård med grillet kongeøstersopp, vårløkskompott og andeglace



Desserter:


  • Husets crème Brûlée med med mango- og jordbærsalat

  • Pavlova med vaniljekrem, jordbær og salt karamellsaus "beurre sale"

  • Café gourmand; Brasseriets kaffe med franske småkaker