Joyeux anniversaire, Norvège!
Bestill bord nå - det blir fullt!
Send oss en epost eller ring for bestilling av bord 17. mai - vi har ikke onlinebestilling denne dagen.
Vi åpner kl 1200, og siste mulighet for bord er kl 1700.
Send oss en epost eller ring for bestilling av bord 17. mai - vi har ikke onlinebestilling denne dagen.
Vi åpner kl 1200, og siste mulighet for bord er kl 1700.
Dette var vår meny for 17. mai:
3-retter for kr 640,-
(forrett-hovedrett eller hovedrett-dessert kr 500,-)
Forretter:
Hovedretter:
Desserter:
For barna under 12 år:
3-retter for kr 640,-
(forrett-hovedrett eller hovedrett-dessert kr 500,-)
Forretter:
- St Kristina spekeskinke med posjert egg, hjertebladsalat og croissant, trøffelkrem og pistou
- Salat med grillet chevre og grønne asparges fra Provence og tomater
- Hvite asparges med kamskjell og snøkrabbe, pepperrotkrem
Hovedretter:
- Kveite med vårløk og stuede nypoteter, sjøkrepssaus
- Helstekt indrefilet av okse med spisskål og neper, kremet morkel- og champignonsaus
- Andebryst fra Holte gård med vårens primører og andeglace med timian
Desserter:
- Husets Crème Brûlée med med mango- og jordbærsalat og moccamakron
- Vår egen Karl-Johansbløtekake med bær
For barna under 12 år:
- Gjerne halv porsjon til halv pris av rettene over
- 2 pølser med pommes frites kr 90,-
- 2 kuler vaniljeis og jordbær kr 90,-