Le Beaujolais Nouveau est arrivé!
Fra 3. torsdag i november, i Lyon, Paris, New York, Tokyo og Oslo, ropes det ut: Årets vin fra Beaujolais er klar! Og bedre enn noensinne! Hva er vel mer naturlig i Oslos eneste ekte franske brasserie, enn å drikke Beaujolais Nouveau og spise mat inspirert fra Beaujolais?

Og kanskje det rett og slett er dette vi trenger i høstmørket - en vin som ikke er laget for de store analyser, men av pur glede og for å glede. Mer komplisert er det ikke. Santé!
I dagene etter at vinen er sluppet, er det selvfølgelig Beaujolais Nouveau på alle bord hos oss. 
Dette er menyen vi serverer under feiringen av Beaujolais Nouveau fra 16. november 2017:

La Grand Fête du Beaujolais Nouveau

"Assiette de boucher" med vår hjemmelagde viltpaté, fransk spekemat, cornichons, kantarellgele og Dijon sennep
Fransk landkylling med champignon à la crème tilsmakt trøffel, Toulousepølse og Beaujolaiskokt småløk, estragonsjy
Vellagrede, franske oster, fra Burgund
Vår velfylte dessertvogn

I år er vi så heldige å ha Beaujolais Nouveau fra både Trenel, Jean Paul Brun, Thillardon, Rottiers og Dufaitre! Alle gode representanter for kvalitetsvin fra Beaujolais. 

I tillegg har vi viner fra kommunene Fleurie, Brouilly, Moulin á Vent, Morgon, Saint Amour og Chiroubles fra Domaine de la Cour, Domaine Labruyere og Jean Foillard. Kan knapt bli bedre!


RELATERTE LINKER