Studietur til Gascogne påsken 2018!
Annet hvert år stenger vi Brasserie France, og tar med oss alle ansatte til Frankrike. Da handler det om å dele opplevelser ved matbord og hos dedikerte produsenter med stolthet for sin region. Og så har vi det veldig hyggelig sammen! Vi har vært i Paris, Alsace, Lyon, Chablis, Sancerre, Montpellier, Languedoc, Bretagne – og nå går turen til Gascogne! 
Gascogne er landet til d’Artagnan og musketerene. Kanskje møter vi noen av deres etterkommere? Det er også her destillasjonen fant sin form gjennom armagnac, Frankrikes eldste dokumenterte brennevin. Herregården vi skal bo på, er omgitt av vinmarker, armagnacprodusenter, ender og gjess for kjøtt og foie gras. De svarte grisene ’porc noir de Bigorre’ lusker rundt mellom eiketrærne. Og bare en sykkeltur unna gjennom vinmarker og bølgete landskap skal vi besøke to brødre som dyrker druer, lager vin, armagnac, og driver med storfeproduksjon – av rasen Blonde d’Aquitaine. Vi skal besøke en bøkker – og lære hvordan vintønner lages. Tatt rett ut fra eikeskogen som omkranser bøkkeriet. Vi skal besøke Darroze – kokken som drev egen restaurant, samlet på armagnac fra venner, og solgte videre etter noen år på egne fat. Og som nå er Rolls Royce for armagnacelskere. Og det blir piknik i vinmarken! Ved å ha masse tid sammen, dele opplevelser, møte engasjerte produsenter, leke, tulle, tøyse – spise og drikke god mat og vin – blir vi et enda bedre team. Og vi får nye opplevelser vi gjerne deler med deg neste gang du besøker Brasserie France! Vi holder stengt fra 25. mars, og åpner igjen tirsdag 3. april kl 1600. God påske!