Le Beaujolais Nouveau est arrivé!
Fra 3. torsdag i november, i Lyon, Paris, New York, Tokyo og Oslo, ropes det ut: Årets vin fra Beaujolais er klar! Og bedre enn noensinne! Hva er vel mer naturlig i Oslos eneste ekte franske brasserie, enn å drikke Beaujolais Nouveau og spise mat inspirert fra Beaujolais?

Og kanskje det rett og slett er dette vi trenger i høstmørket - en vin som ikke er laget for de store analyser, men av pur glede og for å glede. Mer komplisert er det ikke. Santé!
I dagene etter at vinen er sluppet, er det selvfølgelig Beaujolais Nouveau på alle bord hos oss. 
Dette er menyen vi serverer under feiringen av Beaujolais Nouveau fra 21. november 2019:

La Grand Fête du Beaujolais Nouveau

"L'assiette de boucher" med vår hjemmelagde landpaté og salami fra Svartskog, beaujolaiskokte pærer og Dijonsennepspkrem
Bryst av perlehøne med kremet sopp, bakte persillerøtter og beaujolaiskokt småløk
Vellagrede, franske oster, fra Burgund
Vår velfylte dessertvogn

I år er vi så heldige å ha Beaujolais Nouveau fra hele 7 produsenter: Trenel, Jean Paul Brun, Richard Rottiers,  Jean-Gilles Chasselay, Nicolas Chemarin, Jean-Claude Lapalu og Rémi & Laurence Dufaitre! Alle gode representanter for kvalitetsvin fra Beaujolais. 

I tillegg har vi viner fra kommunene Fleurie, Brouilly, Julienas, Chénas, Morgon og Saint Amour. Gled dere!


RELATERTE LINKER