Et hjem i Paris
Gjør som oss - og lev som en Pariser! Vi har en leilighet i 17. arrondisement som består av to soverom, et med dobbeltseng, og et med to enkeltsenger, romslig stue med spisedel, kjøkken og en luftebalkong som går rundt leilighetens 2 sider. Ønsker du å leie?
Leiligheten ligger i en sentral og veldig trivelig bydel - Batignolles rett nedenfor Place de Clichy. Litt som Grünerløkka, med mange gode bistroer og vinbarer like om hjørnet, og to matmarkeder få minutter unna. Bysykkelstativ nesten utenfor porten, og du bruker ikke mer enn 30 minutter på å gå til Triumfbuen på Champs Elysées eller motsatt vei til Sacre Coeur og Montmartre. Eller Operaen. Metro og buss like i nærheten, men når du bor i Batignolles, trenger du egentlig ikke å reise så langt. 

Leiligheten bruker vi først og fremst som en bedriftshytte for oss selv og våre medarbeidere, men er den ledig, leier vi den gjerne ut til deg! Prisen er 1800,- pr natt. Prisen inkluderer ferdig oppredde senger, håndklær, såpe og rengjort leilighet etter endt opphold. Fullt utstyrt kjøkken, føner, Geneva spiller med IPod lader, TV med DVD spiller og leiligheten har WiFi tilgang. 

Send oss en epost til: bord@brasseriefrance.no