Menyer
-
Fruits de MerVi bestreber oss på alltid å ha de ferskeste og flotteste skalldyrene i Oslo. Det kan derfor variere noe hvilke skalldyr vi har. Velg mellom skalldyrfat (plateau) til forrett eller som hovedrett, gjør det litt 'royal' med norsk eller skotsk hummer når det er i sesong - eller enkelt med noen østers - fra Normandie, Bretagne eller ytre Oslofjord. Les mer!
-
A la Carte - vår kveldsmenyVi serverer middag fra kl 16 mandag til lørdag. Her finner du våre à la carteretter - er dere 8 personer eller fler, ser du på 'meny for grupper'
-
Déjeuner - lunsj fra tirsdag til lørdag!!Vi serverer lunsj tirsdag til fredag fra kl 1130, lørdag fra kl 12. Inne og ute på terrassen!
-
Menyer for grupper.Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover - og må forhåndsbestilles.
-
Generelle betingelserBetaling, endring av antall, avbestilling.