Le Beaujolais Nouveau est arrivé!
Fra 3. torsdag i november, i Lyon, Paris, New York, Tokyo og Oslo, ropes det ut: Årets vin fra Beaujolais er klar! Og bedre enn noensinne! Hva er vel mer naturlig i Oslos mest franske brasserie, enn å drikke Beaujolais Nouveau og spise mat inspirert fra Beaujolais i dagene fra 21. november?

For oss markerer feiringen av beaujolais nouveau at avlingen er i hus, nå kan ikke frost, haggel, tørke eller styrtregn lenger gjøre skade, nå er det opp til vinmakeren å få til best mulig resultat. Og kanskje det rett og slett er dette vi trenger i høstmørket - en vin som ikke er laget for de store analyser, men av pur glede og for å glede. Mer komplisert er det ikke. Santé!
La Grand Fête du Beaujolais Nouveau

Amuse Bouche - små munnfuller mens du venter på maten!
Ostevannbakkels 'gougères', spekeskinke, og trøffeltoast

Vår hjemmelagde landpaté, servert med syltet løk,  cornichons og dijonsennepskrem

Andebryst fra Holte gård med krydderkokt rødkål, selleri og trøffelsaus

Vellagrede, franske oster

Vår velfylte dessertvogn

Vinåret 2024 har vært preget av frost under blomstringen og mye regn. Dette har resultert i reduserte avlinger, og iår vin fra bare 6 gode produsenter! 
Jean Paul Brun, Domaine Saint-Cyr, Jean-Gilles Chasselay, Jean-Claude Lapalu, Jean Foillard og Richard Rottiers! Alle gode representanter for kvalitetsvin fra Beaujolais. Alle viner tilbyr vi både i glass og i flaske!

I tillegg har vi viner fra kommunene Fleurie, Brouilly, Côte de Brouilly, Chénas, Regnié, Julienas, Cheroubles, Morgon og Saint Amour. Gled dere!