A la Carte - vår kveldsmeny
Entrées et plats pour une petite faim |
|
||||
Gratinert løksuppe ”Tradition” (grand) | 185,- | ||||
Soupe à l’oignon gratinée ”Tradition” French onion soup, big Inneholder: melk, hvete, selleri, sulfitt |
|||||
Hvitløksgratinerte snegler fra Bourgogne og champignons 6 stk | 230,- | ||||
Champignons farcis aux escargots de Bourgogne Burgundy snails and mushrooms with garlic butter au gratin Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Hvitløksgratinerte snegler fra Bourgogne og champignons 12 stk | 330,- | ||||
Champignons farcis aux escargots de Bourgogne Burgundy snails and mushrooms with garlic butter au gratin Inneholder: melk, hvete, bløtdyr, ansjos, sennep, sulfitt |
|||||
Klassisk tartar med egg, løk, kapers og rødbeter (100 g) | 230,- | ||||
Tartare de bœuf œuf, oignon, câpres et betteraves Beef tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, sulfitt, ansjos |
|||||
Salat med grillet chèvre, aspargesbønner, tomat og hvitløk (petit) | 230,- | ||||
Salade de chèvre chaud haricots verts, tomates et ail Salad with grilled goat's cheese, French green beens, tomato and garlic Inneholder: melk, hvete, egg, sennep |
|||||
Salat med grillet chèvre, aspargesbønner, tomat og hvitløk (grand) | 330,- | ||||
Salade de chèvre chaud haricots verts, tomates et ail Salad with grilled goat's cheese, French green beens, tomato and garlic Inneholder: melk, hvete, egg, sennep |
|||||
En halv nykokt skotsk hummer naturell servert med sitron, majones og aioli | 450,- | ||||
Un demi homard bleu servi avec du citron, aioli et mayonnaise One half Atlantic lobster with lemon, aioli and mayonnaise Inneholder: skalldyr, egg, sennep |
|||||
Crustacés |
Plateau de fruits de mer
L'Assiette du Mareyeur
skalldyrfat som forrett med sjøkreps, reker, kamskjell, krabbe, snøkrabbe og blåskjell kr 395,- Plateau de Fruits de Mer Classique skalldyrfat som hovedrett servert med brød, smør, sitron, majones og aioli Sjøkreps, reker, krabbe, snøkrabbe, østers, kamskjell og blåskjell kr 850,- Plateau de Fruits de Mer Royal skalldyrfat som over, men med tillegg av 1/2 nykokt skotsk hummer kr 1195,- |
||||
Østers naturell og etter tilgjengelighet; Gigas no 3 | 45,- pr stk | ||||
Huîtres, selon arrivage, la pièce Oysters, each Inneholder: bløtdyr, sulfitt |
|||||
Specialøsters, naturell og etter tilgjengelighet; | 55,- pr stk | ||||
Huîtres, selon arrivage, la pièce Oysters, each Inneholder: bløtdyr, sulfitt |
|||||
Dampede blåskjell fra Trøndelag med kremet safransuppe 0,3 kg | 230,- | ||||
Petite marmite de moules à la crème et au safran Steamed mussels with cream and saffron Inneholder.: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, sulfitt |
|||||
1/2 kg dampede blåskjell som hovedrett, med kremet safransuppe, pommes frites og aioli | 345,- | ||||
Marmite de moules à la crème et au safran, pommes frites et aïoli (plat principal) Steamed mussels as a main course Inneholder: melk, bløtdyr, sulfitt, selleri, egg, sennep, |
|||||
Skalldyrvariasjon med krabbe marinerte kamskjell*, reker, basilikumaioli | 245,- | ||||
Coquille St-Jacques marinés, tourteau et crevettes aioli au basilic Marinated scallops, crab and schrimps, basil aioli Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep |
|||||
En halv nykokt skotsk hummer naturell, servert med sitron, majones og aioli | 450,- | ||||
Un demi homard bleu servi avec du citron, aioli et mayonnaise One half Atlantic lobster, with lemon, aioli and mayonnaise |
|||||
Plat Végétarien | |||||
Rødbettartar med gratinert chêvre ristede hasselnøtter og vaffelchips | 345,- | ||||
Tartare de betterave avec chèvre chaud noisettes et pommes gaufrettes Beetroot tartare served with grilled goat cheese hazelnuts and waffle fries Inneholder: melk, hvete, egg, sennep, hasselnøtter, sulfitt |
|||||
Poissons |
Bouillabaisse à la maison
Safrankremet fisk- og skalldyrsuppe kr 535,-
Bouillabaisse 'à notre facon' Inneholder: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, egg, sennep |
||||
Helstekt smørtunge meunière champignon, kapers, tomat og brunet smør | 485,- | ||||
Limande meunière champignons, câpres, tomates, beurre noisette Pan fried whole lemon sole mushrooms, capers and tomatoes Inneholder: melk, hvete, fisk |
|||||
Bouillabaisse à la maison safrankremet fisk- og skalldyrsuppe | 535,- | ||||
Bouillabaisse “à notre façon” Bouillabaisse, mediterranean fish soup Inneh: melk, bløtdyr, skalldyr, fisk, selleri, egg, sulfitt, sennep |
|||||
Viandes |
|
||||
Klassisk tartar (180 g) med egg, løk, kapers og rødbeter, pommes frites | 365,- | ||||
Tartare de bæuf œuf, oignon, câpres, betteraves Beef tartar served raw with egg, onion, capers and beetroot Inneholder: egg, sennep, ansjos, sulfitt, spor av hvete |
|||||
Fransk gjøkalvelever med champignon, småløk og bacon, kalvesjy | 395,- | ||||
Foie de veau champignons, petits oignons, lard fumé, jus de veau Veal liver mushrooms, small onions, bacon, veal gravy Inneholder: melk |
|||||
Sprøstekt andelår ‘confit’ fra Holte gård tomat, kremet løk og fennikel, andesjy | 395,- | ||||
Cuisse de canard confit avec échalotes et fenouil à la crème, tomate et sauce de canard Confit of duck leg creamed shallots and fennel, tomato, duck gravy Inneholder: melk, selleri, sulfitt |
|||||
Grillet entrecote av okse, tomat, aspargesbønner og syltet løk bearnaisesauce og pommes frites | 485,- | ||||
Entrecôte avec tomates, haricots verts, l’oignons servi avec des frites et sauce béarnaise Ribeye with tomatoes, French green beans, onions Béarnaise sauce and French fries Inneholder: melk, egg, spor av hvete |
|||||
Flambert pepperstek av oksefilet tomat, aspargesbønner, bacon kremet peppersaus og pommes frites | 545,- | ||||
Steak flambé au poivre avec tomates, haricots verts et lardons, servi avec des frites et sauce au poivre Brandy flamed pepper steak of tenderloin with tomatoes, French green beans, bacon pepper sauce and French fries Inneholder: melk, spor av hvete |
|||||
Fromages et Desserts |
Velg fra brasseriets store dessertvogn!
Vår vogn er lastet med crème brûlée, frukter og bær, sorbet, kaker og andre godsaker. Fritt valg – og med påfyll om ønskelig! kr 245,-
Le Chariot de desserts de la Brasserie comprend crème brûlée, fruits et baies, sorbets, gateaux et autres douceurs. Au choix et à volonté! The Brasserie’s dessert trolley – and feel welcome to ask for more! |
||||
Brasseriets vellagrede oster | 245,- | ||||
Assiette de fromages French ripe cheeses Inneholder: melk, hvete, rug, sulfitt, hasselnøtt, pistasjnøtt, spor av andre nøttetyper |
|||||
Crème Brûlée Maison | 195,- | ||||
Crème Brûlée Inneholder: melk, egg, mandel |
|||||
Coupe Colonel - en kule sitronsorbet og fransk vodka | 155,- | ||||
Sorbet citron et vodka Lemon sorbet and vodka Inneholder: sulfitt |
|||||
Marinerte frukter og sorbet | 150,- | ||||
Fruits marinés et sorbet Marinated fruits and sorbet Innholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter |
|||||
Mignardises – fransk småbakst til kaffen | 125,- | ||||
French pastries Inneholder: hvete, melk, egg, pistasjnøtt, hasselnøtt, valnøtt, mandel, spor av peanøtter |
|||||
Et glass champagne mens de andre spiser dessert? | 210,- | ||||
Une coupe de Champagne à la place du dessert? No dessert? Why not just a glass of champagne? |
|||||