Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetnign for eget rom fra 15000,- til 20000,-og alt må gå på en felles regning.
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Det fordrer en minimumsomsetnign for eget rom fra 15000,- til 20000,-og alt må gå på en felles regning.
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 samme dag,
etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning.
Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling!
Menyforslag etter 20 august.
Menu Madeleine
Skogsoppsuppe med trøffelcroque
Inneholder: melk, egg, hvete, egg, sennep
***
Andelår "confit" fra Holte gård i Drangedal
kremet purreløk og tomat provencale
sitrontimiansaus
Inneholder: melk, selleri
***
Camembert fra Normandie med nøttebrød
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter
***
Husets crème brûlée med macron
3-retter 725,- eller 4-retter 880,-
Menu Notre Dame
Høstsalat som i Gascogne
andebryst og andelevermousse, grillet brioche
syltet gresskar og bringebærdressing
Inneholder: melk, hvete, egg, selleri
***
Ovnsbakt torskerygg med braisert pastinakk
brandade med hitrakrabbe og hvitløkstekt spinat
skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri
og/eller
Indrefilet av okse med oksehaleragu
aspargesbønner rullet i bacon, tomat og soppduxelle
kremet peppersaus
Inneholder: melk, selleri
***
Franske vellagrede oster med tilbehør
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter
***
Valrhôna sjokoladeterrin med krydderkake
armagnac- og sviskeis
Inneholder: melk, hvete, egg, nøtter
3 retter 765,-, 4 retter kr 940,- eller 5 retter kr 1120,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken; tillegg på kr 45,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, selleri
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter
Kr 555,- per person
Plateau de Fruits de Mer
Våre bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
Reker, 1/2 hummer, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, kongekrabbe og blåskjell
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet og minimum 2 personer)
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep
Kr 850,- per person
Vinpakker
Vinpakker er inkludert 1 gl vin til hver rett og med påfyll av vinen til hovedretten.
Vinpakke «Classic» kr 645,- til 3-retter, kr 775,- til 4-retter og 895,- til 5-retter
Vinpakke ”prestige” Våre vinkelnere velger viner til rettene.
kr 945,- til 3-retter, kr 1095,- til 4 retter og kr 1245,- til 5-retter
etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning.
Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling!
Menyforslag etter 20 august.
Menu Madeleine
Skogsoppsuppe med trøffelcroque
Inneholder: melk, egg, hvete, egg, sennep
***
Andelår "confit" fra Holte gård i Drangedal
kremet purreløk og tomat provencale
sitrontimiansaus
Inneholder: melk, selleri
***
Camembert fra Normandie med nøttebrød
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter
***
Husets crème brûlée med macron
3-retter 725,- eller 4-retter 880,-
Menu Notre Dame
Høstsalat som i Gascogne
andebryst og andelevermousse, grillet brioche
syltet gresskar og bringebærdressing
Inneholder: melk, hvete, egg, selleri
***
Ovnsbakt torskerygg med braisert pastinakk
brandade med hitrakrabbe og hvitløkstekt spinat
skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri
og/eller
Indrefilet av okse med oksehaleragu
aspargesbønner rullet i bacon, tomat og soppduxelle
kremet peppersaus
Inneholder: melk, selleri
***
Franske vellagrede oster med tilbehør
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter
***
Valrhôna sjokoladeterrin med krydderkake
armagnac- og sviskeis
Inneholder: melk, hvete, egg, nøtter
3 retter 765,-, 4 retter kr 940,- eller 5 retter kr 1120,-
Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken; tillegg på kr 45,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse, makron og konfekt
Inneholder: hvete, melk, egg, nøtter og spor av peanøtter
Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, selleri
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter
Kr 555,- per person
Plateau de Fruits de Mer
Våre bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
Reker, 1/2 hummer, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, kongekrabbe og blåskjell
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet og minimum 2 personer)
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep
Kr 850,- per person
Vinpakker
Vinpakker er inkludert 1 gl vin til hver rett og med påfyll av vinen til hovedretten.
Vinpakke «Classic» kr 645,- til 3-retter, kr 775,- til 4-retter og 895,- til 5-retter
Vinpakke ”prestige” Våre vinkelnere velger viner til rettene.
kr 945,- til 3-retter, kr 1095,- til 4 retter og kr 1245,- til 5-retter
FIL LISTE