Her finner du menyer for grupper.
Disse menyene tilbyr vi først og fremst for grupper fra 8 personer og oppover. Men er dere færre, er det ikke noe i veien for at dere på forhånd velger en av disse menyene om dere ønsker det! For fellesskapet rundt bordet, og av praktiske hensyn, ønsker vi at alle i gruppen har samme meny. Er dette vanskelig, så snakk med oss. 
Vi har chambre separée i 2., 3. og 4. etasje.
Husk at vi kan tilpasse menyene etter dine ønsker og behov. 
Korrigering av gjesteantall kan gjøres inntil kl 1200 dagen før, etter det vil menyprisen på bestilt antall komme på regning. Se også våre bestillingsbetingelser. Når meny er valgt, gir vi deg gjerne vinanbefaling! 


Menu Madeleine
Carpaccio av oksefilet med grillet hjertbladsalat og pistou
revet comté og syltet gresskar
Inneholder: melk, nøtter,, sulfitt
*** 
Dill- og sitronbakt kveite
kremet knutekål, pastinakk og skalldyrsaus
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr,  selleri, sulfitt
eller
Sprøstekt andelår "confit" fra Holte gård i Drangedal
kremet knutekål, pastinakk, og andeglace smaksatt med timian
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***
Ost; Pont-l´Évêque fra Normandie med aprikoser og ristet nøttebrød
Inneholder: melk, hvete, rug, nøtter, sulfitt
***
Husets crème brûlée med solbærmakron
Inneholder: melk, egg, sulfitt

3-retter kr 685,- eller 4-retter kr 760,-


Menu Louvre
"Galette" fransk boghvetepannekake
med krabbe, løyrom, reker, jordskokkrem og basilikumaioli
Inneholder: melk, hvete, sennep, egg, fisk, skalldyr, sulfitt
*** 
Sjøkrepssuppe tilsmakt stjerneanis med grillet kamskjell og fennikel
Inneholder: melk, fisk, skalldyr, bløtdyr, selleri, sulfitt
***
Entrecôte av gjøkalv med morkel- og champignonstuing,
neper og trøffelsjy
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
*** 
Franske oster med ristet nøttebrød
Inneholder: melk, selleri, sulfitt
***  
Sitronterte med armagnacmarinerte svisker, bringebær- og kokossorbet
Inneholder: melk, hvete, egg, sulfitt, spor av nøtter

3-retter kr 705,- eller 4-retter kr 875,- eller 5-retter 1020,-

Ved bytte av dessert til Brasseriets Desserttallerken; tillegg på kr 35,- pr pers
crème brûlée, frukter og bær, sorbet, sjokolademousse og kaker
Inneholder: melk, hvete, egg, nøtter, spor av nøtter

Menu Bouillabaisse
Frodig fransk fisk- og skalldyrsuppe med safran
Inneholder: melk, skalldyr, bløtdyr, fisk, egg, sennep, selleri, sulfitt
***
Marinerte frukter og sorbet
Inneholder: sulfitt, spor av nøtter og peanøtter
Kr 500,- per person

Plateau de Fruits de Mer
Våre bugnende skalldyrfat med det beste fra dagens marked!
Reker, hummer, sjøkreps, østers, marinerte kamskjell, krabbe, snøkrabbe og dampede blåskjell
(MÅ bestilles senest kl 12 dagen FØR arrangementet og minimum 2 personer)
Brød, smør, majones og aioli
Inneholder: hvete, melk, skalldyr, bløtdyr, egg, sennep, sulfitt
Kr 695,- per person

Vinpakker 
Vinpakker er inkludert 1 gl vin til hver rett og med påfyll av vinen til hovedretten.
Vinpakke «Classic»  kr 595,- til 3-retter, kr 695,- til 4-retter og 795,- til  5-retter   

Vinpakke ”prestige” Våre vinkelnere velger viner til rettene. 
kr 895,- til 3-retter, kr 995,- til 4 retter og kr 1095,- til 5-retter